Ontdek meer dan 100 GEREDDE diersoorten in een natuurlijke omgeving.
Van het allerkleinste dwergzijdeaapje en luipaardgekko, het iets groter stokstaartje en de woestijnvos tot de steppezebra en gigantische bruine beer. Je krijgt de kans om dieren te leren kennen die je niet zomaar elke dag te zien krijgt. Dieren uit alle delen van de wereld.

Veel te beleven
Dierenverzorgers vertellen beestig leuke verhalen over de dieren tijdens de vele voedervoorstellingen. Ook zijn er verschillende doe-opdrachten en voor de kleinsten is er de kinderboerderij.

Heerlijk spelen
Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven in de verschillende speeltuintjes, zowel buiten als binnen.

Ontspannen en genieten
De Zonnegloed ligt midden een prachtig stukje natuur. De dierenverblijven zijn omringd door veel groen. Overal zijn bankjes of picknickplaatsen waar je ontspannen kan genieten.

Samen wilde dieren helpen
Als Europees opvangcentrum voor wilde dieren vangt De Zonnegloed sinds 2011 verwaarloosde/mishandelde/achtergelaten en in beslag genomen wilde dieren op die niet terug naar de natuur kunnen. Ze krijgen hier terug een nieuwe thuis voor de rest van hun leven met de nodige professionele zorg. Een plaats waar dieren deze kansen krijgen, heet een Sanctuary. Met je bezoek beleef je dus niet alleen een leuke dag, maar steun je ook Sanctuary De Zonnegloed vzw in haar werking om dieren te redden.

Share This Story, Choose Your Platform!